Vesti Online

Fokus vesti

Vesti kakve ste oduvek želeli

Pesma o Nikoli izazvala više od 20 000 erekcija

Nedavno se na youtube - u pojavila pesma za koju se pretpostavlja da je posvećena izvesnom Nikoli. Iako se na ovom snimku nalazi devojka koja svojim ponašanjem nikako ne privlači posebnu pažnju, muzika koja se čuje u pozadini na veoma neuobičajen način utiče na jači pol.

Naime, snimak je do sada preslušalo  nešto više od 50 000 ljudi, a od toga više od polovine su muškarci. Postoje osnovane tvrdnje da je bar 20 000 njih tokom slušanja doživelo erekciju.

Marina Tešanović, diplomirani seksolog iz Niša, objašnjava da je ovaj podatak zaista neverovatan nekome ko nije diplomirani seksolog, ali njoj kao nekome ko jeste, nije.

"U pesmi se može čuti ženski izvođač kako umiljatim glasom poziva izvesnog Nikolu na razmenu nežnosti. Ne morate biti diplomirani seksolog da biste shvatili kakav to efekat može imati na sve muškarce koji nose jedno od najčešćih imena u Srba. Ono što i meni predstavlja veliku nepoznanicu je razlog zašto bi neko ko se ne zove Nikola erekcijom reagovao na slušanje ove pesme", izjavila je i dodala kako omladina danas nije normalna i teško je objasniti njihovo ponašanje i reakcije.

Razrešenju ovog neobičnog fenomena je dala doprinos i Istraživačka stanica Petnica, nezavisna organizacija iz Srbije koja se bavi razvojem naučne kulture u oblastima prirodnih, društvenih i tehničkih nauka. ISP je sprovela interesantan eksperiment kako bi ispitala odakle toliki broj erekcija među slušaocima ove pesme.

"Stavili smo deset muškaraca u jednu prostoriju u kojoj se nalazio ekran preko koga smo im pustili pesmu sa youtube-a. Samo jedan od njih se zvao Nikola. Nakon tek nekoliko sekundi od početka, Nikola je postigao punu erekciju", objašnjava profesor Vlatko Miladinović iz ISP za "Fokus".

"Ostali učesnici su do kraja prvog minuta, svi osim jednog, takođe doživeli naviranje krvi u krvne sudove penisa, a taman kad smo pomislili da će preostali ispitanik ostati miran do kraja pesme, na tačno 02 minuta i 58 sekundi od početka, seksualne insinuacije u numeri kulminiraju, i naš poslednji muškarac postiže erektivno stanje", kazuje prof. Miladinović i uz osmeh dodaje da ova pesma "brže i efikasnije deluje na muški rod i od same Pamele Anderson iz najboljih dana".

I dok je ovaj dragulj domaće internet scene i više nego pozitivno prihvaćen među muškom publikom, pripadnice nežnijeg pola ne mogu da sakriju negodovanje povodom toga što njihovi momci na takav način reaguju na, kako kažu, "primitivan tekst i jednostavnu muziku".

"Uopšte mi nije jasno čemu takva pomama za običnom pesmom", požalila nam se Milica, koja je očigledno zaboravila na sve orgazme koje je doživela uz pesmu "Malena" od Sandija Cenova.


You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video